Who is Katta?

De två senaste dagarna har en Katta börjat kommentera mina inlägg. Under dessa två dagar har jag fått 8 kommentarer av Katta. Ingenting fel med det. Ingenting konstigt med det. Jag har (relativt) många läsare, men de flesta är tysta. De flesta super in mina åsikter ljudlöst. Just därför blir jag lite fundersam när någon kommer och börjar kommentera ivrigt, och positivt.

Det konstigaste är att hon inte länkar till någon blogg i kommentarerna.

Min initiala tanke är/var att det var någon som ville skämta. Postironisk förolämpning mot The Idiotist. Är det så? Skriver Katta med omvänd psykologi som baktanke? Är hon galen? Alla kommentarer kommer efter klockan 21.00. Är Katta en uttråkad nattskiftsarbetare med tillgång till en dator på jobbet?

Kan det vara så att hon försummar sitt arbete med att kontrollera krockkuddar på Volvo S60 för att hon fått upp ögonen för min blogg? Kan hennes handlingar resultera i att en skattebetalande barnfamilj dör en smärtsam död när de krockar med en polsk lastbil på väg till fjällen bara för att Katta kommenterade min blogg istället för att arbeta?

Är detta målet med min blogg? Ond bråd död? Nej, men det skulle visserligen vara intressant.

Så, Katta. Du har lyckats fånga mitt intresse, jag har fan till och med ägnat tid åt att författa ett inlägg i din ära, istället för att gå och köpa dem där färgglada strumporna på Nitty Gritty.

Vem är du Katta? Enlighten me...

Kommentarer
Postat av: Katta

Förolämpning? Icke! Jag finner dina inlägg extremt roande och intressanta, och vad jag vet så handlar det inte om någon omvänd psykologi. Jag är inte en person som ägnar mig åt "bloggande", och läser inte heller särskilt många, med undantag från någon vän.

Sant att det blivit på sena kvällar, då det oftast finns tid till datorn, och på något mystiskt sätt hittade jag din blogg.. Inte jobbar jag nattskift heller..men, bilar jobbar jag faktiskt med. Ja, inte
med krockkuddar förstås..

Som tidigare nämnt så är jag inte van med bloggar och ofta inte intresserad, eftersom den senast inköpta outfiten av en helt främmande människa inte väcker min uppmärksamhet. Att kommentera föll mig bara in och, ja.. Varför inte.

Vem jag är skulle nog vara svårt att författa kort, och lika mycket som du väljer att vara anonym så kommer jag med största sannolikhet inte fläka ut det på en kommentar öppen för resten av världen! Du har väl min mail, så testa den?

Ett helt inlägg åt mig..fantastiskt.
Ciao.

2008-02-10 @ 14:21:59
Postat av: Katta

Nå, övertygade jag dig? Eller, ja, i alla fall med att syftet inte är ond bråd död..?

Jag såg Al Gores film igår ! Lite absurt att han i halva filmen antingen åker bil eller flyger, medan han resten av filmen står och predikar om hur farligt det är.. Leva som man lär, eller hur var det nu igen?

2008-02-11 @ 15:53:32
Postat av: Anonym

Älskar döda-barnfamilj liknelsen.

2008-02-11 @ 17:50:47
Postat av: J. Galt

Du har intressanta och värdiga åsikter Katta. Vad mer kan man säga?

Jag är smickrad och övertygad. Ska bli intressant att läsa dina kommentarer. Keep 'em coming.
---Anonym: Ja du...

2008-02-11 @ 17:53:44
Postat av: Katta

Ja, du verkar inte ha åsiktstorka i alla fall.
Men likväl blir man ändå nyfiken på vem d u är.
Fast ja, vad är väl en kväll på slottet..

2008-02-11 @ 18:01:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0