Lilla lilla döda Engla.



Det är ju intressant att de vill försöka skänka en peng till Englas familj. Det är ju inte så att englas familj var fattiga. Eller?

Det är ju inte så att Engla dog på grund av undernäring och nu vill bosniern som leder gruppen skänka en peng så att resten av familjens barn inte dör av hunger? Varför ska familjen få cash för att dottern dog? Jag förstår inte resonemanget i det.

Om man tänker efter så är ju englas familj rikare nu. En mage mindre att ge föda till. De behöver inte längre köpa kläder. De behöver inte skänka pengar till föräldraföreningen på skolan. Eller hur? Nu är dem ju rikare. Nu kan de typ åka på en Thailand resa. En liten sjuåring kostar ju mycket pengar. Det här var ju kanske inte så illa som man skulle kunna tro?

Nu är de ju rikare. Jag tror att familjen gjorde det. Före mordet så kirra dem en livsförsäkring på Engla och nu skrattar de hela vägen till banken.

Stackars oskyldiga 42 åring. Bara i jävla Sverige en lastbilschaffis får skulden av föräldrarnas girighet. Jävla land. Jävla dem.

Kommentarer
Postat av: Nicki

du är nästan lite läskig ibland..

2008-04-18 @ 17:25:22
Postat av: Anonym

För fan, försvara inte gubbskiten som våldtog och mördade en 7åring. Jag håller med om att det är ett skitland, men det rättfärdigar fan heller inte mord, inte heller mediahoror som donerar för att synas. Engla hade hela jävla livet kvar.

2008-05-27 @ 21:44:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0