Sverige - fel från båda håll

Kommer ni ihåg inlägget där jag klagade på alla förorts-ghettoyeye snubbar?
Well, det samma gäller även sveriges unga överklass. Sverige är liksom inte med från båda sidor. Vi har varken ghetton som i USA där folk verkligen dör hela tiden, och inte heller en "rik elit" som "steker" varje dag.

Alla stekare har liksom tre ställen att gå på. Hells, White room och något annat kreddigt ställe. När ALLA känner ALLA på nattklubbarna vet man att Sverige inte är någonting jämfört med övriga världen.
Ett helrör och man är kung för en kväll. En nisse bränner 120,000 och det kommer upp på löpsedlarna nästa dag. Moore-brudar och Idol-deltagare är stammisarna - och när Timbaland kommer till stan, ja det är då man visar hur jävla inne man verkligen är. Hur? För att man festa på samma ställe som han i två timmar.

Vi har vår egen stjärna, Fredde på Grand som säger att man ska hålla upp händerna för stureplan, vår schööna stadsel. Kör på Fredde.

Ja, stek på alla ni i den övre-medelklassen med en villa i Lidingö som går loss på, hmm, max 7 mille. Oj vad du är tät. Stek dig inte för mycket bara, du kan få cancer.

Kommentarer
Postat av: Adam

Jag håller med. Fan Sverige har inte ens riktiga årstider. Det är ljummet, eller slaskigt. Hur kan till och med tempraturerna vara mediocra

2007-09-23 @ 17:45:46
URL: http://allahardet.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0