Ni förstör systemet!

Hej kära läsare. Var inne på Nordea idag för några ärenden. Måste bara säga att de hade SJUKT bra service. Alla kassor bemannade och så satans trevliga. Ni är grymma!


Har tänkt på en sak. Ni vet dessa stereotyper man har efter att man sett massa high school/college filmer.
För att utbildningssystemet ska fungera och för att det ska finnas en balans i världen. Ett ljust och ett mörkt. Yin och Yang.

Är det inte så att:
Snygga människor ska vara jävligt dumma - alltså i skolan och liksom glida genom livet på sociala kontakter och utseendet?
Fula människor ska vara jävligt smarta- plugga som fan och komma in på LSE och Harvard för att sedan bli svinrika, á la B. Gates.

Det har förändrats!

Nu är det så att snygga människor fortfarande kan vara jävligt dumma - dock så finns det medelmåttor och rätt så smarta snyggingar.
Den stora förändringen här är att de flesta fula äckel nu även är DUMMA. Det får inte vara så! Vad fan ska dom göra sen?! Fula äckel med fet hy som är allmänt fula med en klädstil under all kritik har blivit de nya idioterna.
Om dom är fula betyder det att dom inte tar tid för att snygga till sig själva. Denna tid borde gå åt studierna, men "evidently" (NOTERA: INTE EVEDENTLY ELLER EVEDINTLY UTAN DET STAVAS EVIDENTLY) så är de inte smarta heller.

Så vad fan gör de om dagarna? Lajvar eller?

Min klass i ett nötskal - en bunt jävla idioter. Man måste sitta före lektionen och strategiskt planera vilka man INTE ska sitta med så att det inte slutar med att man eventuellt hamnar i grupparbete med en idiot.

Idioter har vi gott om. Både fula och snygga. Mer om klassen snart.

image13
Såhär ser en vanlig skoldag ut.

Kommentarer
Postat av: william

Hello soulmate.

2007-09-18 @ 18:44:48
URL: http://whattoputinamanbag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0