Arbete pågår - Åldern spelar ingen roll? Pyttsan säger jag!

Jobbar med en sång-analys just nu. Den publiceras snart.
Fram tills dess kan ni väl suga på detta:

Äldre män som är tillsammans med yngre kvinnor är extremt äckligt.

Detta gäller inte stiliga äldre män som ser fräscha och någorlunda moderna/stiliga ut och som är tillsammans med vackra modell-liknande 25-30 åriga damer. Till exempel affärsmän.

Det jag menar är gamla gubbar som pissar på sig själva, jobbat som konsumhandlare och bor på ålderdomshem i någon äcklig white-thrash ort. Dessa gubbar ser risiga ut. Ser lätt ut att vara över 70, luktar illa och har gamla Coop påsar från tiden då skiten hette Obs!
Dessa äckliga bajsgubbar är gifta/tillsammans med 30-40 åriga rejects som ser ut som slaviska horor. Bonnläppar med en så fet hy att man skulle kunna tro att de ramlat ner i en pöl av rapsolja på vägen hem från jobbet. Vad är jobbet? Typ kundservice på försäkringskassan. Dessa vidriga kvinnor är feta, fula och har kläder som är alldeles för fel för dom.

Typ kort kort kjol och see-through linne med en jacka som skulle kunna komma rakt ur 80-tals serien "Dallas" kostymavdelning.

Det värsta är att dessa två djur till människor har sex. Visualisera detta. En fredagskväll, bingolotto tog just slut och OLW chipsen börjar smaka äckligt - 1kg sourcream&onion chips kan bli lite äckligt trots allt. Efter middagen som består av snabbmakaroner med falukorv (det ska ju vara lite lyxigt och man ska ju kunna unna sig något gott på fredagar) så går Ragnar och Hjärtrud till sovrummet som för övrigt är straight outta 70-talet och Sverigemässan/Miljonprojektet och har sex! De har sex!

Jag mår illa. Den här allt vanligare företeelsen är alldeles för vidrig för att få fortsätta vara laglig. Skjut dem istället och sälj huden till u-länder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0