Han är ärrad!

Det här skulle jag kunna skriva sidor om men då tröttnar ni och går in och kollar vad Blondinbella åt till frukost idag.

Niklas, 17 är märkt för livet. Han gick frivilligt till en tatuerare och tatuerade in en hel jävla drake på ryggen.

[1 minuts paus i skrivandet för att jag brister ut i hysteriskt skratt]

Niklas mor, Marie är i princip definitionen på en begåvningsreserv och anledningen till varför kids gått från att oskyldigt hänga vid sibylla-kioskar till att dricka C-sprit från Stalingrad lyssnandes på polsk bögporrs-techno samt puffa blunts i skolan och lära sig ordet "fuck you" vid fem års ålder. Marie är helt enkelt en överbeskyddande mamma.

Hennes son Niklas är för övrigt sveriges mest idiotiska och felfödda tonåring i och med att han tatuerar in en hel jävla drake på ryggen. De mest troliga är att Niklas tror att han tillhör en faktion av Triaderna [under 80-talet] - men vem vet. En drake är ju liksom snäppet värre än kineniska tecken i stil med Styrka, Passion och klassikern "Krigare" - och jag vill då säga att kinesiska tecken ligger i avgrunden av tatueringar.

Slutligen vill jag säga bra där Niklas. Du kommer inte bli tagen seriös i resten av ditt liv.
Till Marie vill jag säga, du skulle adopterat bort honom när han stoppade upp nappen i röven när han var 1 år gammal och du inte märkte något föräns en månad. Det visade väl rätt så bra att du inte var fit för ett kid.

Kommentarer
Postat av: Kontext

HAHAHAH

2007-11-09 @ 07:02:03
URL: http://kontext.blogg.se
Postat av: Tom

Han är en idiot, helt klart!

2007-11-09 @ 17:49:02
Postat av: Sara

Man borde skjuta morsan. Liksom utan medkänsla. Ett skott i bakhuvudet. Klart.

2007-11-09 @ 18:28:08
Postat av: Jojje

Rätt åt honom.. Morsan har garanterat indianfjädrar tatuerade på hennes numer äckligt gäddhängiga överarm, och en liten zirkon-piercing i näsan för att upplysa alla gäster på A-haket om hur "öppen" och "crazy" hon är..Fyfan.. rätt åt honom.. rätt åt henne...

2008-07-18 @ 01:19:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0