You can take the bonde out of the bondgård but not the bondgård out of the bonde

Någon måste stå till svars.

Vems jävla idé var det att gå till något random träsk i norra Sverige och hitta tönten Ola och ge han ett skivkontrakt? Kan någon berätta var det fortfarande funkar att (som man) platinablondera sitt hår och ha en sån där spretig frisyr som fungerade natten till millenieskiftet.

Förutom i Baltikum, finns det någon som diggar ängslig popmusik utan någon som helst mening där 80% av låten består av en jättetöntig refräng, framförd av en överambitiös tönt? Jag tvivlar starkt på att sveriges ortsbor ens skulle uppskatta någonting av en sån låg nivå.

När artisten ser ut som en reseledare på Gran Canaria och har fått en stylist som har fått fria händer att välja vad som helst från märket "Emilio" (MQ) så borde man byta kanal eller helst slänga ut TV:n från balkongen. När fan blev det okej att spela in en video på ett ställe som antingen är, eller liknar en bussterminal?

Tvinga Ola att skriva på ett livstidskontrakt för Viking Line så han kan skicka sina jävla SOS på väg till Åbo och tillbaka. Om och om igen. Fram och tillbaka. Stockholm - Åbo. S.O.S.

Här. Njut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0